Machinaal reinigen van (fitness)vloeren en tapijten

MultiClean Diensten MD verzorgd ook machinale reiniging. Het voordeel hiervan is dat de vloeren, tapijten en wanden dan weer zo goed als nieuw uitzien, terwijl op het eerste oog alles gewoon al schoon leek.

In fitness centra en sportscholen liggen vaak Pavigym vloeren. Na een professionele machinale reiniging zal de sporter zich in een nieuwe fitness ruimte wanen. En in een kantoor of winkel worden de tapijten ook sneller vuil waarbij het in de winter vaak meer opvalt. Een grondige reiniging zorgt er ook voor dat nieuw vuil zich minder snel zal hechten.

Gemeenschappelijke parkeergarages hebben vaak als nadeel dat zich er niemand verplicht voelt om het schoon te houden. Ook laten diverse voertuigen vaak vloeistoffen achter en komen het hele jaar door bladeren en stof binnen. Regelmatig schoonhouden is dan noodzakelijk om het niet van kwaad naar erger te laten worden.

Professionele autogarages hebben vaak niet de tijd om zich met goede reiniging bezig te houden omdat de monteurs alweer aan de volgende auto moeten werken. Daarom vertrouwen zij deze klus aan ons toe.

U kunt ons steeds contacteren voor:

  • Kleine en grote opdrachten
  • Periodiek of op afspraak
  • Bedrijfsgebouwen, kantoren, winkels als ook particuliere woningen
  • Belgisch en Nederlands Limburg

Overige Diensten