Safety first !!

Onze gepersonaliseerde mondmaskers zijn verdeeld aan de werkneemsters van MultiClean diensten MD.

Mondkapjes

Zeer mooie desinfectiezuilen

MultiClean MD verkoopt of verhuurd deze zeer mooi desinfectiezuilen , indien u geïnteresseerd bent laat het ons dan weten want ze vliegen de deur uit!

Investeren in moeilijke tijden

Ook in deze moeilijke tijden investeert MultiClean diensten MD.

Deze stoomreiniger met zuigfunctie gaan wij vanaf nu inzetten om het Covid-19 virus (coronavirus) te bestrijden met 165gr stoom op bijna alle oppervlakten & materialen, dit in combinatie met het desinfecteren.

Wilt u ook al het mogelijke doen om besmetting tegen te gaan, neem dan direct contact met ons op om een afspraak in te plannen.

stoomreiniger - 165 graden


Onze bestelling is binnen!!

In 2020 krijgen de werkneemsters van MultiClean Diensten MD een geheel nieuwe en moderne outfit. Wij hebben gekozen voor een stretch tuniek gemaakt van zacht, flexibel, licht & ademend materiaal.

Een mooi en verzorgd voorkomen gecombineerd met 100% geleverde kwaliteit, daar staan wij als MultiClean Diensten MD voor 👍

Fijne feesten

MultiClean Diensten MD wenst iedereen een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar 2020

reclame_schoenen_2_300x400

Reclame in donkere dagen

MultiClean Diensten heeft een nieuwe opdracht uit Frankrijk gekregen! Zelfs daar weten ze ons te vinden!

In de wintermaanden wordt de buitenreclame vaak vergeten, maar net dan is het nodig deze goed te reinigen zodat vuil de zichtbaarheid niet hindert.

wagenpark_600x300

Ons wagenpark

  • Nieuwe huisstijl, check!
  • Nieuwe website, check!
  • Wagenpark uitgebreid en met nieuwe huisstijl belettert, check!
slider7-1472x800

Trots op ons wagenpark inclusief onze servicewagen en reclame-driewieler de Piaggio Ape.

Multiclean-visitekaartjes

Nieuw drukwerk

Nu de website op punt staat werd het ook hoognodig tijd om het drukwerk te vernieuwen zodat ook hier het design wordt doorgetrokken. Het wagenpark zal daarna als laatste volgen en dan is MultiClean Diensten MD gereed om haar huidige en nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ook geïnteresseerd in onze professionele aanpak, laat dan uw gegevens achter op onze contactpagina!

Multiclean-visitekaartjes
kleurcodering

Schoonmaken met kleurcodes

Schoonmaken met kleurcodering houdt in dat elke ruimte een eigen kleur schoonmaakartikelen krijgt toegekend, waardoor er een kleiner risico bestaat dat bacteriën van de ene naar de andere ruimte verspreid worden. 

Kleurcodering wordt toegepast in verschillende industrieën en bedrijven waar gezondheid en veiligheid voorop staan, vooral in de horeca, gezondheidszorg, scholen en fitness centra, omdat daar kruisbesmetting mensen sneller ziek kan maken. De kleur van de schoonmaakproducten is gekoppeld aan één specifieke ruimte. U wilt bijvoorbeeld niet een keukenvloer schoonmaken met een mop die eerder gebruikt is voor het schoonmaken van de vloer in het toilet. Kleurcodering is onder te verdelen in 4 ruimtes:

  • Geel: Keuken en voedselbereidingsruimtes – keukens, buffetten en andere ruimtes waar voedsel bewaard en/of bereid wordt
  • Rood: Wasruimtes en toiletten – hieronder worden ook doucheruimtes en badkamers gerekend
  • Groen: Publieke ruimtes – zoals lobby’s, recepties en gangen
  • Blauw: Restaurant en bar – waaronder eetruimtes en café lounges

Om dit systeem te laten slagen moet u voor elke ruimte een aparte mop (en andere schoonmaakartikelen) gebruiken, met kleurcode steel, kop of borstel zodat deze gemakkelijk te herkennen is. Dit hygiënische schoonmaaksysteem kan toegepast worden op ieder schoonmaakartikel, van moppen en borstels tot doekjes en handschoenen.

Ook MultiClean Diensten MD werkt al jaren met deze kleurcoderingen en zorgt dat ook nieuwe medewerkers vanaf de eerste werkdag hiervan op de hoogte zijn om u als klant optimaal van dienst te zijn.